Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 341 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 55 bin 149 yeni vaka sayısının olduğu açıkladı.
Bölge genelinin çok bulutlu ve sağanak yağışlı olarak geçeceği; yağışların Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde gece saatlerinde etkisini kaybedeceği, Bursa ve Bilecik çevrelerinde ise (Bu gece ve yarın) aralıklarla devam edeceği tah
İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
Bursa’da 2006 yılında faaliyete başlayan Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Merkezi
ASKIDA PİDE VE ZİMEM DEFTERİ GELENEKLERİ İNEGÖL’DE SÜRÜYOR
Sosyal belediyecilik çalışmalarına Ramazan ayında da devam eden Yıldırım Belediyesi, her gün bin kişiye 4 çeşit sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.
Koronavirüs (Covid19) salgınıyla mücadele kapsamında, toplum sağlığını korumak
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "İlk çeyrekte yüzde 5 civarında bir büyüme öngörüyoruz, ikinci çeyrekte de baz etkisiyle çift rakamlı bir büyüme söz konusu olacak.
1949 yılında, daha çocuk yaşta, Üstad Bediuzzaman Hazretlerinin hizmetine giren ve vefatına kadar da yanında sadakatla hizmetine devam etti
Bursa-İstanbul-İzmir otoyolunda hafriyat yüklü kamyona minibüs çarptı.
Yıldırım Belediyesi’nin desteğiyle gençler istediği üniversiteyi kazanacak, hayal ettiği bölümde okuyabilecek.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de pandeminin etkisinin hissedildiği geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara açık havada spor yapma imkanı sunuyor.
Korona virüsle mücadele kapsamında bir yılı aşkın süredir dezenfeksiyon çalışmalarının yanında toplumun her kesimine yönelik geniş kapsamlı sosyal destek programlarını kesintisiz uygulayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 1 yılı aşkın süredir sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri vatandaşları sportif etkinlikte buluşturuyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın koordinasyonunda hayata geçirilen ‘65 yaş ve üzeri sağlıklı yaşam projesi’ kapsamında vatandaşlar açık havada spor yapma imkanına kavuşuyor. Risk grubunda oldukları için uzun süredir sokağa çıkma kısıtlaması olan bu nedenle de zamanlarının büyük bir bölümünü evlerinde geçirmek kalan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, bu proje ile uzman eğitmenler eşliğinde fizikler aktivitelerini artırmak için önemli bir fırsat yakaladı.
Salı ve Perşembe günleri 11.00 – 12.00 saatleri arasında Hüdavendigar Kent Parkı’nda, Çarşamba ve Cuma günleri de aynı saatlerde Merinos Park’ta yapılan ve Ramazan ayı süresince de devam edecek olan etkinliklere 65 yaş ve üzeri vatandaşlara yoğun ilgi gösteriyor.