Acemler ve Nilüfer istasyonları arasına yaptırdığı Bursaray’ın 39’uncu istasyonunda çalışmalar hızlandı.
Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 346 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 61 bin 28 yeni vaka sayısının olduğunu açıkladı.
Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Eskişehir ve Kütahya'nın kuzey kesimleri, Bilecik il geneli ve Bursa'nın iç ve güney kesimlerinin yarın öğle saatlerinden sonra kısa süreli hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geç
Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Bütün Kadınlar KADES'i indirsin başlıklı köşe yazısında KADES Uygulamasının önemine vurgu yaptı. Ahmet Hakan'ın yazışı şu şekilde
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kontrolden çıkan tır, aynı yönde seyir halinde olan otomobilin üzerine devrildi.
- Bu yıl Tataristan’ın Kazan Kenti organizasyonuyla çevrimiçi olarak yapılacak Dünya Tarihi Kentler Birliği
Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından Bursa'daki Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda 41. dönem askeri köpek eğitici ve kullanıcısı personelin eğitimini paylaştı.
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Meclis üyeleri ile birlikte, 16 Ekim 2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 7254 Sayılı Torba Yasa
Yıldırım Belediyesi, iş arayan vatandaşlar ile firmalar arasında köprü vazifesi görerek, istihdama katkı sağlamaya devam ediyor.
Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki camilerde detaylı temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yürütüyor.
Bursa’da ayrılmak üzere olduğu eşini parkın ortasında öldürdükten sonra elinde silahla kaçan zanlı polisi saatlerce peşinden koşturdu.
Osmangazi Belediyesi nisan ayı olağan meclis toplantısı'nda 2020 faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Ayrıca toplantıda encümen ve ihtisas komisyonu üyeleri de seçildi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 2020 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Osmangazi Belediye Meclisi Başkan Vekili Murat Demir'in yönettiği oturumda grup sözcüleri, faaliyet raporu hakkında görüşlerini dile getirdi.
Muhalefetin görüşlerinin ardından konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi olarak bütçeyi en verimli kullanan belediye olduklarına vurgu yaptı. Başkan Dündar, “Osmangazi tarihinin en büyük bütçeli işlerine imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Yapımı devam eden Osmangazi Meydanı projemizle ilgili bizleri kredi kullanmakla eleştiriyorsunuz. Evet, kullanıyoruz ancak, bunu İller Bankası'ndan kullanıyoruz. Ve bu krediyi de, öz kaynaklarımıza güvenerek kullanıyoruz. Daha önce de söylediğim gibi, ‘Bu işleri yapmak, her baba yiğidin harcı değil'. Katkılarınızdan dolayı da hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan oylamada, Osmangazi Belediyesi 2020 faaliyet raporu, oy çokluğuyla kabul edildi. Ayrıca meclis toplantısında Meclis Başkanvekilliği, divan kâtiplikleri, encümen ve ihtisas komisyonlarının üye seçimleri de gerçekleştirildi.